files/singlerock/Kolding/cafe 1.jpg  

 

Der er mulighed for at mødes cirka 1 café aften pr. måned, nogle med spisning og nogle uden. Datoerne kan læses på hjemmesiden, og der bliver sendt nyhedsbreve og SMS til de, som har tilmeldt sig dette.


Café aftener starter kl. 19.00 (med enkelte undtagelser - følg med på hjemmesiden) og der er ikke noget slut tidspunkt, da vi ser hvad aftenen bringer, dog slutter vi senest kl. 22.30.  

 
Café aftener holdes i Parkhallen, Fynsvej 49, 6000 Kolding. Det ligger i gå afstand fra banegården, rutebil og busstation.
 
files/singlerock/Kolding/Parkhallen.png


Der er ingen tilmelding, (undtagen til café aftener med spisning, og man kommer og går, som man har tid/lyst til.

 

For at deltage i café aftener skal man være medlem.
Dette gælder dog ikke første gang du kommer til en café aften. Der har du mulighed for at deltage uden at være medlem, og har muligheden for at lære klubben at kende.

 

Spørg efter en fra bestyrelsen, så får du lidt mere at vide om, hvilke arrangementer vi laver i klubben, hvordan du bliver meldt ind, hvad det koster, og ikke mindst får du mulighed for, at møde nogle af de nuværende medlemmer, og få en afslappet snak med dem, og evt. høre lidt om hvordan de synes det er, at være medlem af klubben. 

 

Hvis du gerne vil komme første gang sammen med andre "nye", så kan du naturligvis komme på Åbent hus café'er, det bliver annonceret særskilt på hjemmesiden.

 

 

Hvad café aftener bringer er helt op til de fremmødte. Medbring som minimum det gode humør. Vink

Kort sagt: Mød op og vær med til at skabe en hyggelig aften for dig selv og andre.

 

Café aftener er et rigtig godt sted at få skabt nogle kontakter til andre, og evt. få lavet aftaler om, at mødes til andet end klubbens arrangementer.

 

Der kan købes kaffe, kage, øl og vand på café aftener.