Single Rock Café Roskilde

Vi holder fest igen i Odd Fellow Palæet lørdag den 28. september så sæt kryds i kalenderen.

Nærmere info. senere.

Hilsen Festudvalget/Single Rock Café Roskilde

 

Odd Fellow Palæet

 

Som ny er du velkommen til at deltage de første 1-2 fredage, før du beslutter dig til evt. at melde dig ind i foreningen.

 

Hver fredag fra kl. 18:00 og afholder vi fredagscafé. Der er altid en vært som står klar til at fortælle nye gæster om hvad Single Rock Café er og hvad vi kan tilbyde.

Se i kalenderspalten for at se hvem der er vært den kommende fredag og hvor vi er.

 

Single Rock Café Roskilde er en lokal forening under  Single Rock Café Danmark.

 
Foreningen er et seriøst tilbud til singler 45+, som har lyst til at møde andre singler i uformelle og afslappende rammer. Vi laver det som aktuelle medlemmer har lyst til. Ud over vores faste fredagscafe har det typisk været biografture, bowling, kortspil og strikkehygge, hyggedage, cykel- og gåture, byparkskoncerter, dans på Roskilde havn samt fester der har fyldt i kalenderen. 
 
Medlemmer er ALTID velkomne til at henvende sig til webmasteren og få slået et arrangement op på hjemmesiden. Det kan både være omkring arrangementer man har set andre afholder og hvor man har lyst til at man er flere som tager afsted sammen eller et arrangement man selv har lyst til at stå for f.eks. en gåtur, cykeltur eller noget helt andet. Det er dig som medlem, der styrer dagsordenen for hvad vi har af arrangementer.
 
At blive medlem af Single Rock Cafe er en god måde at udvide sit netværk på. En hurtig og nem måde at møde andre singler.
 

 

Se hvordan du melder dig ind i foreningen Single Rock Café Roskilde på siden medlemskab under menupunktet Foreningen.

 

 

 

Vil du skrive til bestyrelsen, benyt altid roskilde@singlerock.dk

 

 

Vores bestyrelse:
 

Her kan du også se vores LAVE kontingentpriser:

1 måned 60 kr.

6 måneder 180 kr.

1 helt år 300 kr. 

 

På landssiden kan du læse mere om den landsdækkende forening.