Velkommen til Single Rock Café Aarhus / Djursland

Siden er ved at blive gennemgået, og en STØRRE opdatering laves.

 

 

Single Rock Café Aarhus / Djursland er en lokal forening under Single Rock Café Danmark.

 

SRC-Aarhus / Djursland er en social forening, hvis målgruppe er singler i alderen 35+. Vores mål er at der laves arrangementer, hvor du som single kan netværke, danne nye kontakter eller bare nyde dit singleliv.

En forudsætning for at SRC-Aarhus / Djursland kan fungere er, at vi har aktive eventgrupper, der ved deres aktivitet laver forskellige arrangementer til glæde for medlemmerne i foreningen. Uden eventgrupper og deres medlemmer - ingen forening.

Et medlemskab i SRC-Aarhus / Djursland sikrer dig adgang til de fleste af vore arrangementer, men samtidig også adgang til landets øvrige SRC afdelinger, hvis du skulle få lyst til at besøge dem. Der kræves dog ikke medlemskab for at deltage i Fredagscaféen.

 

Du er meget velkommen til at deltage i vores arrangementer 1 til 2 gange, så du kan se om det er noget for dig. Vi vil tage godt imod dig. Vi spiser almindeligvis sammen hver fredag. Når disse ophæves vil der komme nyt her på siden. Det er bestemt et sted hvor der tages imod med åbne arme og åbent sind...

 

Er du med i Single Rock Café i en by, har du adgang til aktiviteter i hele landet. Ønsker du at tegne medlemskab, klik dig ind på "Medlemskab".

 

Du kan finde os på Facebook her:

https://www.facebook.com/groups/492226874303158/

 

Siden er opdateret den 26-02-2024 kl: 12:10