Single Rock Café Roskildes hjemmeside

Etik og politik for hjemmesiden.

 

Single Rock Café Roskildes hjemmeside vedligeholdes og udvikles af foreningens

Webmaster: Irene Brink,  roskilde@singlerock.dk

Står for kontakten til landswebmasteren.

Tager imod fejlmeddelelser.

Lægger begivenheder på kalenderen

- Der bestræbes på at lægge forespørgsler hurtigt op, men man må forvente at der kan gå op til 3-5 arbejdsdage.

 

Du er velkommen til at komme med forslag til nyt indhold og rettelser til eksisterende tekst. Som udgangspunkt er det dog webmaster og bestyrelsen, der tager stilling til, hvad der kan stå på klubbens hjemmeside.

Vi gør opmærksom på, at vi som forening også er underlagt "Persondataloven", som blandt andet har til formål at beskytte privatlivets fred. Derfor offentliggør vi kun private oplysninger (navn, adresse, email og telefonnummer), når vi har fået tilladelse til det.

Fotografier af personer er også underlagt "Persondataloven".  Når vi lægger et fotografi af personer på hjemmesiden sikrer vi os, at der er givet tilladelse af brug af billedet, før vi publicerer det. Vi garanterer, at fotografiet kun vil blive brugt på hjemmesiden i den sammenhæng, som vi aftaler.

Hvis du som enkeltperson ønsker at få lagt et billede på hjemmesiden kan du henvende dig til os. Hvis vi vurderer, at vi vil offentliggøre et billede på hjemmesiden, forventer vi, at du har sørget for at hente de rette tilladelser til brugen af billedet. 

Er der problemer med at få vist hjemmesiden eller ønsker du at få offentliggjort et arrangement på kalenderen, kan du læse mere om hvad du skal gøre.