Nytårsgåture - kort og lang

Traditionen tro arrangeres der en kort ( 5/6km) og en lang ( ca. 15 km) gåtur i Horsens og omegn.

 

Nytårs Single Walk Lang tur Ca. 15 KM

Vi mødes på P. Pladsen Vitus Berings plads kl. 11.00. Kører samlet i så få biler som muligt pga. få p pladser i skoven. Vi kører til Boller Skov, P. Pladsen ( Boller Skovvej, lige overfor Bollerstien til Horsens ) Turen går vi i Boller, Rold og Klokkedal skove ca. 15 km. Husk medbring godt humør, madpakke, drikke til turen og MEGET vigtigt godt fodtøj, der kan klare den våde terræn.

Man skal selvfølgelig være betalende medlem for at deltage.

 

Nytårs Single Walk Kort tur 5 - 6 KM

Deltager mødes med Tovholder: Lone og Dorte på P. Pladsen Vitus Berings plads kl. 13.00. Kører samlet i så få biler som muligt pga. få p pladser i skoven. Vi kører til Boller Skov, P. Pladsen ( Boller Skovvej, lige overfor Bollerstien til Horsens ) Turen går rundt i Boller skov ud til shelters pladsen og retur. Ca. 5/6km. Husk medbring godt humør og måske lidt til maven og MEGET vigtigt godt fodtøj, der kan klare den våde terræn.

Man skal selvfølgelig være betalende medlem for at deltage.

 

Hyggelig Samvær efter kort/lang gåtur og uden gåtur

VI mødes efter den korte og lange gåtur til hyggelig samvær også sammen med SRCér der ikke har været på gåtur. Et par hyggelige timer til en Øl, vand, kaffe eller lign. (egen regning ) Der er reserveret bord / lokale på 1.sal. Tryk deltager, så jeg kan give Corfitz besked med hvor mange vi bliver. Det plejer at være ret hyggeligt.

 

Man skal selvfølgelig være betalende medlem for at deltage.