Vikinge-dyp i Vinterbad Bryggen

 

”Mød vikingerne" på Vinterbad Bryggen

Tirsdag d. 31-12-2019  kl.11:30.

Vi mødes ved Bryggens Havnebad, Havnebadet 14, 2300 København S og følges ad til ’Vikinge-dyp’/ nytårshop.

 

Vi deltager i arrangementet Gæstebadedag og nytårshop på lige fod med andre fremmødte på dagen. Det må forventes, at der er mange deltagere i arrangementet, da det er populært at fejre årets sidste dag som viking og hoppe i havnebadet.

 

Det er gratis at deltage i Vinterbad Bryggens Gæstebadedag d. 31-12-2019. kl.11:30 – 13:00.


Det er muligt for alle at prøve Vinterbad Bryggens faciliteter til foreningens gæstebadedage.

• Man skal medbringe badetøj, drikkedunk samt håndklæde. Det kan være en god idé at medbringe 2 håndklæder; ét til at sidde på i saunaen, og ét til at tørre sig med efterfølgende.

• Der vil være bestyrelsesmedlemmer fra Vinterbad Bryggen eller frivillige tilstede, der kan svare på eventuelle spørgsmål.

• Gæstebadedag er et gratis arrangement, der ikke kræver tilmelding. Dette gælder ligeledes for deltagere i Vinterbad Bryggens 'Nytårshop', der finder sted hvert år d. 31. december.

• Som gæstebader ved Vinterbad Bryggen skal man respektere foreningens 'Saunakultur og regler', som kan læses på hjemmesiden https://www.vinterbadbryggen.com/Activity/ActivityView# og i saunavognene.

• Arrangementer er ikke udelukkende for medlemmer af Single Rock, da vi kun følges ad til arrangementet i Vinterbad Bryggen, Havnebadet 14. 2300 København S

 

Du skal ikke tilmelde dig, men blot møde op.

 

Sendt evt. en SMS til 22803230 (Tina)

 

Bagefter finder vi en café eller drikker kaffe på Islandsbrygge Kulturhus.

 

Vh

Aktivitetsgruppen