SRC-fest i Bjælkehuset

 

September fest i Bjælkehuset

lørdag d. 9. september 2023 kl. 18.00 - 24.00

 

Vil du med til september fest i Bjælkehuset, hvor vi spiser noget god mad fra buffet indendørs, hygger os i de dejlige udendørs arealer, og svinger ”træbenet” til musik fra vores DJ Goliath, som har lovet at spille den musik, vi godt kan lide fra 60'erne og 70'erne. Musikken spiller fra kl. 21-24.

 

Menu:

  • 3 slags kød (kylling, skinke og oksefilet eller kalveculotte)

  • Forskellige kartoffel anretninger

  • Pasta salat og 3 andre slags salater

  • Special menu for vegetarer (ikke fisk)

  • Kaffe/the og kage

Drikkevarer fås til gamle priser: 40 kr. for en stor fadøl (40 cl) eller et glas vin, og 25 kr. for vand eller et lille glas øl (25 cl), og 175 kr. for en hel flaske vin. Prisen gælder kun når du køber i vores lokaler, da restauranten har højere priser for andre gæster.

 

Pris: 335 kr. for spisende gæster med ankomst kl. 18, og 50 kr. for dansebilletter med ankomst kl. 21-21.30

Tilmelding tryk: her

Når du køber billet til et af vores arrangementer, så HUSK at købet først er gennemført, når du har modtaget billetten fra place2book på din mail.

Du skal være medlem af Single Rock for at deltage i herlighederne, og du kan købe et medlemskab, eller forny dit medlemskab: her

Vi gør opmærksom på, at du skal tjekke dit medlemskab inden festen, og kunne fremvise dit medlemskort og en gyldig billet til festen på opfordring fra festarrangørerne.

 

Hvis du har spørgsmål har du mulighed for at skrive til festansvarlig@kbh-src2.dk

Bedste hilsen Nina og Signe