Middag til søs

 

Middag til søs med andre singlerockere.

Så er muligheden at være sammen på en utraditionel måde, hvor middagen indtages på færgen mellem Helsingør og Helsingborg.  

Vi har bestilt et bord til 10 i færgens restaurant. For at vi får tid til at spise vores middag i fred og ro, sejler vi frem og tilbage 4 gange. Mad og drikke er til fornuftige priser og der er høflig betjening.
Efter de 4 ture (kl. 15.30) er bookningen i restauranten slut. Men vi behøver ikke at forlade færgen, men finde et andet sted, hvor vi kan hygge os.      

Rent praktisk:
Vi mødes mandag den 15. maj senest kl.13:15 ved billetlugen på 1. sal på færgeterminalen ved Helsingør station, hvor jeg vil være tilstede. 

Her køber vi en enkeltbillet til Helsingborg, som koster 49,- eller 35,-, hvis man er over 65.
Hvis man ønsker at spise buffét, købes den her i billetlugen til en pris af 129,-, uanset om du er pensionist eller ej. Det er billigst at købe billet og buffét samlet i billetlugen.

Bufféten består af forskellige varme og kolde retter som rødspættefileter, flæskesteg, kødboller, cocktailpølser, sild med mere. Du kan fylde tallerkenen, så mange gange du har lyst. Ligeledes er der kaffe og kage. 

Drikkevarer købes i restauranten, hvor der udelukkende kan betales med kreditkort. 

Færgen hedder M/S Aurora og afgår kl.13:30. Færgen vil sejle os 4 gange frem og tilbage mellem Helsingør og Helsingborg. 

Vi har reserveret bord til 10 personer for SRC, så meld gerne hurtigt tilbage. 

Denne type rejse, med at spise under sejlturen mellem Helsingør og Helsingborg, er en gammel svensk tradition og utroligt populær. 

Tilmelding til Sten Bertelsen på 2026 7630 senest 3. maj.
Eventuelt afbud skal senest ske den 8. maj. 

Ansvarlige for turen er Sten Bertelsen
og Peter Edlund (+46 705 31 20 11).

 

Med venlig hilsen

Sten Bertelsen

+45 20 26 76 30

sbe@live.dk