4 dage i Zakopane, og 4 dage i Krakow

Der er et par ledige pladser på turen til Polen:

Afrejse tirsdag 25.august

Her er chancen for at komme på vandreferie, og bagefter opleve en af Europas smukkeste byer til en meget fornuftig pris. Fire dage i Zakopane, og fire dage i Krakow.

Zakopane er Polens skisportssted om vinteren, og vandremekka om sommeren. Der er altid fuld gang i byen i 800 meters højde, over 100 restauranter og cafeer, levende musik og masser af polsk indendørs/udendørs grill. Altid høj stemning, hjulpet på vej af ualmindeligt gode fadøl til en god tier, i danske. Byen ligger smukt i bjergene, og der er masser af vandreruter der udgår direkte fra byen, eller bare til en gåtur i skovene omkring byen. Alternativt er byen glimrende til shopping og cafebesøg. Vandreturene er alle planlagt sådan at men kan stå af og tage hestevogn eller bus undervejs.
Vejret plejer at være flot på den årstid, men der er også kolde dage, det er trods alt i bjergene.

Krakow er efterhånden kendt af de fleste som en af smukkeste og mest velbevarede byer i Europa. Mindre, men lige så smuk som Prag. Se den før den bliver lige så overrendt som Prag. Mange seværdigheder. I Krakow er temperaturen ca 22 grader på dette tidspunkt.

Flyrejse: København-Krakow, ud søn. 25/8 13:00, Norwegian, Krakow-København man. 2/9 20:25 Ryanair, 595 kr direkte retur på momondo.dk pt. Norwegian begge veje er også mulig.

Hotel i Zakopane 25/8-29/8: Hotel Gromoda, 3 stjerner, Zaruskiego 2, Zakopane, 34-500 Zakopane, 339 kr pr nat pr værelse, på hotels.com pt.

Hotel i Krakow 29/8-2/9: Hotel Rezydent, 3 stjerner, Ul. Grodzka 9, Krakow, 31-006 Polen, 371 kr pr nat pr værelse, på hotels.com pt.

Jeg har valgt hotellerne på basis af beliggenhed, pris, kvalitet og størrelse. Begge hoteller ligger meget centralt på gågader. Som vist er det 4 dage hvert sted som udgangspunkt, men nogle af os tager en dag mere i bjergene.

Transport fra lufthavnen til Zakopane foregår med minibus, hvis vi aftaler det, se nedenfor, ellers er der tog og bus, hurtigt og billigt.

BEMÆRK. Der er IKKE noget rejsebureau involveret, vi laver rejsen selv, og det er nødvendigt at tage tingene som de kommer på turen. Til gengæld kan hele turen gøre for en slik.

Beslut dig så hurtigt som muligt, og send mig en mail, når du har købt flybillet,  palle.bruun@outlook.dk

Vi holder forberedende møde en uge før, dvs søndag den 18. august om aftenen. Sæt kryds i kalenderen. Mere herom senere.

VH Palle