HELT UDSOLGT Haveselskab i Bjælkehuset

 

U D S O L G T
og det er ikke muligt at deltage efter spisningen.

 

FESTLIGT Haveselskab i Bjælkehuset
den 4. juni 2021  kl. 18:00
i Søndermarkens fantastiske omgivelser! 

 

I disse usikre tider har festudvalget besluttet IKKE at aflyse den næste fest, men den bliver lidt anderledes end vanligt. Forsamlingsforbuddet indendørs er p.t. 25, men man forventer, at det bliver ændret til 50 d. 21. maj. Vi har derfor valgt den strategi, at vi afholder et selskab, hvor vi spiser sammen og efterfølgende hygger os med kaffe/te, kage, øl, vin og vand til noget god musik.

Aktuelle reglerne for Corona skal overholdes som ved besøg på en restaurant, p.t. gældende: Der skal bruges mundbind, når man står op, henter øl, går på toilettet eller lign., men når man sidder og nyder maden, drikkevarerne, de andres hyggelige selskab og den gode musik, skal man ikke have mundbind på.

Ved indgangen skal man kunne fremvise såvel gyldig billet som medlemskab og derudover enten Coronapas eller en negativ coronatest, der er højst 72 timer gammel.


Vi starter med at sælge 25 pladser og d. 21. sættes der så yderligere 25 billetter til salg.


Restauratør Mikael har lovet at lave husets grill buffét til os og efter maden spiller og entertainer Jens Bahnsen/Goliath, der er ekspert i 60’er og 70’er musik, for os i ca. 3 timer.

 

Drikkevarer fås for 40kr. for en stor fadøl (40 cl) eller et glas vin, 25kr. for vand eller små øl (25 cl) og 175kr. for en hel flaske vin. Priserne gælder kun, når du køber i vores lokaler; selve restauranten har lidt højere priser.

Døren åbnes kl. 18:00 og maden er klar kl. 18:30. Pris: 225kr. Tryk her for tilmelding 


Gyldigt medlemskort eller dokumentation for nyligt indbetalt kontingent skal medbringes:
Tryk her for fornyelse/indmeldelse


Bjælkehuset har indgang fra Valby Langgade 2. Tag f.eks. bus 26 fra Vesterport station kl. 18:02 og stå af ved Bjerregårdsvej/Valby Langgade eller tag toget til Valby station og brug din medbragte cykel til resten af turen.


Kontingentbetaling kan IKKE ske i døren.

Vi kan/skal være både inde og ude i denne kolonihavelignende restaurant, så vælg fodtøj og påklædning med omhu, der er både fliser, perlegrus, rødternede duge, træbænke og parasoller.

Eventuelle spørgsmål vedrørende festen sendes til festansvarlig@kbh-src2.dk 


Vi glæder os rigtigt meget til at se jer!

Festansvarlige: Grethe og Nina