CykelRock -uden cykler i Nyvang

 

Så er det tid for årets Cykelrock juletur uden cykel.

 

Lørdag den 2/12 skal vi til Holbæk til Oplevelsescenter Nyvang. Her vil du få et glædeligt gensyn med rigtig mange af de små forretninger og virksomheder, du kender fra din opvækst, i autentisk genskabelse i en mindre by med andels-mejeri, bondegårde, slagter, brugs, frysehus, landbetjente, smedje og rigtig meget mere. Denne lørdag er der selvfølgelig skruet ekstra op for juleting og julestemning. 
 
Vi mødes ved indgangen klokken 10 og går derefter (evt. i mindre grupper) rundt og ser på herlighederne. Ved frokosttid samles vi, der vil til frokost på Madam Blå. Vi bestiller bord, når vi ved hvor mange vi bliver.
 
Entreen koster 140 kr. og billetten kan både købes online på Nyvangs hjemmeside eller deroppe på dagen. På dette link finder du også dagens program. Der er gratis parkering. 
 
Transport
 
Rejseplanen foreslår, at man tager toget mod Holbæk, står af i Vipperød og tager en forudbestilt Plustur resten af vejen, så vi prøver lige om vi kan arrangere vores egen transport. Det kræver, at alle tilmelder sig pr. mail til vibekeras@gmail.com med disse oplysninger:
nbsp]
 
  • Navn
  • Tlf. 
  • Har du brug for et lift?
  • Har du bil med? Hvor mange passagerer kan du tage med?
  • Vil du reservere bord til frokost på Madam Blå?
 
Vi mødes kl. 9:00 ved Ballerup Station, på P pladsen bag Izuni Sushi restauranten og fordeler alle i bilerne.

OBS:
Vi deler benzinpengene på denne måde: Vi regner med. I alt 2 kr. Pr. Kørt kilometer, som deles med det antal personer, der er i bilen (inkl. chauffør).
Der afregnes ved ankomsten til Nyvang og der afregnes ved hjemkomst, for det er ikke sikkert man kører med den samme bil.
 
For at få logistikken til at gå op, er det vigtigt, at du ikke bare tilmelder dig, men også afmelder dig, hvis du alligevel ikke kan komme.
 
Vi glæder os meget til at se jer til en rigtig dejlig dag.
 
Telefon på dagen er til Merete 71782669.
 
Glad Cykelrockhilsen
Karl Aage, Flemming. Merete og Vibeke
                                                                 Madam blå , Glud og Marstrand – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt