CYKELROCK fra Christianshavns Havn

til Refshalvøen

 

 

Så er Cykelrock klar med endnu en fantastisk cykeltur!

Mødested:
Christianshavns Metro Station Søndag 14.august kl. 11:00.


Derfra kører vi op mod Reffen ad virkelig smukke, finurlige og spændende stier/veje. Undervejs bliver der mulighed for at bade, så husk badetøj, hvis du er til en dukkert. Hvis du hellere vil holde pause, mens andre plasker, er badestedet også perfekt til dette formål.


Frokosten indtager vi på Reffen. Du kan købe frokosten i boderne og indtage den på selve Reffen, eller du kan spise din medbragte mad ved borde og bænke ude ved vandet.

Glæd dig til at opleve de nye bygninger på Papirøen, masser af gamle, charmerende bygninger og skibe, et meget lille hotel, et containerkollegie,  meget små huse, drivhuse/gartnerier, Amager Forbrænding (Copenhill) samt - på vejen tilbage - den smukke tur langs vandet bag Christiania.

Telefon på dagen: 60942590 Vibeke

Vi glæder os til at se jer til endnu en hyggelig tur!

Glade Cykelrock hilsener
Karl Aage og Vibeke

PS: På vejen kører vi forbi Nordatlantens Brygge, der p.t. har udstillingen Digte i Træ. De åbner først kl.12:00, så hvis du vil se den, kan du tage den på egen hånd efter turen.

Se mere her

  

 

Sæt X i kalenderen allerede nu for nedenstående ture, som kun er programsat. Detaljerne for de enkelte ture kommer i en invitation, når turen nærmer sig :


Lørdag 3. september kl. 11:00.
Mødested Hillerød Station
Byen, slottet og søen, hvor der er bådfart fra kl. 11 til 17 for 30 kr.

Lørdag 1. oktober.
Mødested Roskilde Station (fra Kbh. H, Valby eller Høje Taastrup)
Boserup, Herslev og muligvis Bognæs.

Lørdag 26. november.
Mødested Helsingør (vi kan evt. tage toget sammen fra Kbh.) Vi finder en lokal guide til rundvisning i byen samt tjekker, hvad der er af julemarkeder og hvad der sker i kulturhuset.   Glade Cykelrock hilsener.Merete, Karl Aage, Flemming og Vibeke