Blast & Blæs i Kulturhuset på Islands Brygge

BLAST lover en SVEDIG og FESTLIG aften

 

Så er det nu, du skal kridte danseskoene, og fyre den af til Blast & Blæs

Kom og fest med, og genoplev svedige funky, jazzede, men mest af alt musikalske HITS på HITS fra dengang og lidt fra nutidens hits. Både Earth, Wind & Fire, Joe Cocker, Prince, Ray Charles, Chaka Chan og Alicia Keys er i repertoiret, og der bliver mulighed for både at synge og danse med. Masser af mulighed for BLÆS og BOOGIE med ét af Danmarks absolutte bedste partybands.

Lyder det tiltalende? - Så er det god idé at slå vejen forbi  Kulturhuset Islands Brygge 18, 2300 København denne aften.

Mødetid: kl. 19:00 - Dørene åbnes 19:30, musikken starter kl. 20.30 og varer til ca. 22:30.

Spisning i caféen kl 17:45: Skriv ved tilmelding, om du er interesseret i at spise først. Muligheden er begrænset - i givet fald først til mølle.

Pris: 225 kr + gebyr

Link til billetkøb:

https://billetto.dk/e/blast-from-the-past-40-ars-jubilaeums-saeson-billetter-389438

Tilmelding: senest onsdag d. 5/2: ronald.b.jensen@gmail.com

De tilmeldte vil få tilsendt mit telefonnr. mhp. nødvendig sms-kontakt på selve dagen

Om Blast: Når BLAST optræder, er det altid en svedig fest, hvor publikum bliver revet med af funky dansemusik og forrygende solister og instrumentalister.

Det danske soul-funk bigband Blast blev dannet i 1980 af nogle af landets bedste musikere og sangere, men tog først fart i '81, og blev hurtigt ét af Danmarks mest populære bands i 80'erne. I en periode tegnede solister som Hanne Boel, Tina Schäfer og Lise Dandanell bandet. Men også prominente navne som Tamra Rosanes, Mona Larsen, Bob Ricketts, Poul Halberg, Jacob Andersen og Jørgen Emborg m.fl. har gennem tiden været medlemmer af orkestret. Blast blev opløst i 1990 og gendannet i 2005.

I dag består Blast både af garvede veteraner og nye talenter. Alle gymnasieeleverne fra 80'erne er voksne, og det er BLAST nu også blevet. Men ikke desto mindre ved de, hvem deres fans er, og vil hylde dem, og bandet for en tid i særdeleshed i 80'erne, der aldrig kan, skal eller må glemmes.

BLAST stiller op med Danmarks bedste 15 mand/kvinders bigband, som kun BLAST kan. Så forbered dig på kendte ansigter, nostalgi, og husk at have det lette tøj på, og de rigtige dansesko. Og ja, ømme fødder dagen efter.

Saml “single” vennerne. BLAST lover en SVEDIG og FESTLIG aften.

Line-up -2020:

Britt Hein – vocal

Christina Boelsskifte – vocal

Helle Henning – vocal

Jakob Olsen – guitar

Jørgen Kaufmann – keys

Ole Skipper Mosgaard – bas

Niels Ratzer – trommer

Kasper Wagner, Nis Toxværd og Ole Himmelstrup – saxer

Carsten Andersen, Hendrik Jørgensen og Jens Gotholdt– trompet

Kenneth Agerholm og Bjarne Thanning – trombone

Lyt til BLAST lige her: https://www.youtube.com/user/HrBagge/search?query=blast

Ses vi?

Ronald