Historien om Single Rock Café København

tl_files/Koebenhavn/old-book-theme-image-2-26375333 (246x160).jpgSingle Rock Café (SRC) København er en ukommerciel forening for singler.

Alle aktiviteter og alt arbejde er baseret på frivillig indsats af medlemmer.

Single Rock Café København blev stiftet i februar 2001, men SRC bevægelsen begyndte i Århus i 1996, og tæller i dag mange medlemmer fordelt over hele landet.

Formålet med SRC er at synliggøre singlekulturen og tilbyde et netværk med muligheder for alsidige aktiviteter.

Det er foreningen, hvor du kan opleve noget nyt og få udvidet din bekendtskabskreds.

Vi mødes om mange forskellige aktiviteter, fx:

• fester med levende musik og dans
  • cykelture
  • kulturoplevelser
  • madlavning
  • frokoster i byen
  • koncerter

– men det kan også være rejser, pubcrawl, sang, snapsebrygning – eller måske dit eget arrangement?

Deltagelse i foreningens aktiviteter forudsætter medlemskab: 1 år kr. 300,-, ½ år kr. 180,- eller 1 måneds prøvemedlemskab til kr. 60,-.

Hver uge er der fredagscafé, hvor alle er velkomne – også uden medlemskab. Om sommeren mødes vi på bolværket ud for Nyhavn nr. 39-41, ellers på en café i byen, i begge tilfælde fra kl.18.00.

Alle aktiviteter og alt arbejde er baseret på frivillig indsats fra bestyrelse og medlemmer. Vi er plus 60.

Hvem er vi?

Ses vi? Se en oversigt over vores aktiviteter til venstre på siden.

Web-siderne om foreningen redigeres pt. af Bjarne Gandrup