Nyt på hjemmesiden

 
Referat fra Generalforsamlingen og der til hørende opdateringer af udvalg og suppleanter
 
Billeder fra oktoberfesten
 
Kalenderen er opdateret med fællesspisning, gåture, arrangementer og "opfordringer" til fællesaktiviteter såsom koncerter, teater m.m.
 
Der er medlemsmøde i november på J-dag! Med juleøl i baren 
og husk at tilmelde dig julefrokost i december - se i kalenderen.
 
OG...... trommevirvel.........

......er åben for tilmelding♥

21.10.2021Velkommen til Single Rock Café i Horsens

Vestergade 7B 3. sal

 

 

tl_files/Horsens/Her bor vi -2.jpg


 Tjek KALENDEREN

siger vi normalt, men ikke alt når at komme på hjemmesiden

 

Tjek derfor også på Facebook og se efter en gåtur, en nørkleeftermiddag, et cafébesøg, en kortaften, en biograftur eller andet skulle være slået op.

 

Mobilpay

tl_files/Horsens/MobilPay QR.jpg

SRC Horsens konto nr.:

Spar Nord 9211-0350068945

 

 

Single Rock Cafe Horsens er stedet, hvor du som single kan møde voksne mennesker. Du har her mulighed for at skabe dig et andet netværk, end det du måske kommer fra.
 
De fleste af os er i fyrre - halvtreds års alderen med lidt spredning til hver side.
 
Vi lægger vægt på at det ikke er et dating område. Det er derimod et sted, hvor vi sammen skaber en atmosfære, der er behagelig at være i. Vi hjælper hinanden med at skabe aktiviteter der passer til os, og som vi holder af.
Vi mødes hver fredag kl. 19:00 – 22:00 i vore lokaler der ligger Vestergade 7B, hvis der ikke er andre arrangementer. Det er inde i gården og så op på 3. sal.
 
Her kan du købe øl, vin og vand, kaffen er gratis. Snakken går oftest livligt og der nogle der tager sig et spil kort, eller hvad man nu finder på. Vi har en dejlig stor tagterrasse, der bliver brugt flittigt i sommerperioden.
Vi har også en del faste arrangementer: cykelture, gåture, kortspil osv.
 
Netop fordi vi har vore egne lokaler, hvor vi kan samles og være os selv, er vi nødt til at betale et mindre beløb for at være medlem. Du er under alle omstændigheder velkommen til at besøge os for at se om det måske er noget for dig, det koster ikke andet end turen op ad trappen og det du måske nyder i løbet af aftenen.
 
Der vil altid være nogen der byder dig velkommen, så du behøver ikke være bange for at komme til at stå for dig selv, uden at nogen taget sig lidt af dig. Vi lægger vægt på den gode tone og vi er venlige og hjælpsomme overfor hinanden. Den gode humor er vigtig for os, der er intet som et godt grin - så mød frisk, vi glæder os til at se dig.
 
Oplysninger om foreningen Single Rock Cafe, Horsens kan også findes på hjemmesiden www.singlerock.dk
 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os i tidsrummet 17.00 - 18.00 på Tlf: 52 52 00 20