En række aktiviteter vil være aflyst i den kommende periode

pga. coronarestriktioner.

DESVÆRRE - så lukker vi for Fredagscaféer, foreløbig til og med d. 28. februar 
 
Vi overholder selvfølgelig de nye covid-19 restriktioner, det betyder at ud over at vi lukker for Fredagscafeér, så aflyses alle aktiviteter med flere en 10 deltagere. Følg evt. med på Facebook, for i disse tider er medlemmerne virkelig gode til at lave aktiviteter, som overholder coronarestriktionerne - både i antal og med mulighed for at holde passende afstand
 
Med hensyn til nytårsfesten, så ser vi os desværre nødsaget til at aflyse.
 
Indbetalinger til de aflyste arrangementer, refunderes selvfølgelig i løbet af de kommende uger.
 
Vi vil gerne opfordre vore medlemmer til at være gode til at oprette begivenheder der overholder restriktionerne, altså max 10 personer med mulighed for at holde afstand. På den måde er der stadig mulighed for at mødes, for dem der har lyst til det.
 
Hilsen bestyrelsen.Velkommen til Single Rock Café i Horsens

Vestergade 7B 3. sal

 

 

tl_files/Horsens/Her bor vi -2.jpg


 Tjek KALENDEREN

siger vi normalt, men den er jo tom for tiden

 

Men tjek evt. på Facebook og se efter en gåtur eller en anden "coronasikker" aktivitet for højst 10 deltagere.

 

Mobilpay

tl_files/Horsens/MobilPay QR.jpg

SRC Horsens konto nr.:

Spar Nord 9211-0350068945

 

 

Single Rock Cafe Horsens er stedet, hvor du som single kan møde voksne mennesker. Du har her mulighed for at skabe dig et andet netværk, end det du måske kommer fra.
 
De fleste af os er i fyrre - halvtreds års alderen med lidt spredning til hver side.
 
Vi lægger vægt på at det ikke er et dating område. Det er derimod et sted, hvor vi sammen skaber en atmosfære, der er behagelig at være i. Vi hjælper hinanden med at skabe aktiviteter der passer til os, og som vi holder af.
Vi mødes hver fredag kl. 19:00 – 22:00 i vore lokaler der ligger Vestergade 7B, hvis der ikke er andre arrangementer. Det er inde i gården og så op på 3. sal.
 
Her kan du købe øl, vin og vand, kaffen er gratis. Snakken går oftest livligt og der nogle der tager sig et spil kort, eller hvad man nu finder på. Vi har en dejlig stor tagterrasse, der bliver brugt flittigt i sommerperioden.
Vi har også en del faste arrangementer: cykelture, gåture, kortspil osv.
 
Netop fordi vi har vore egne lokaler, hvor vi kan samles og være os selv, er vi nødt til at betale et mindre beløb for at være medlem. Du er under alle omstændigheder velkommen til at besøge os for at se om det måske er noget for dig, det koster ikke andet end turen op ad trappen og det du måske nyder i løbet af aftenen.
 
Der vil altid være nogen der byder dig velkommen, så du behøver ikke være bange for at komme til at stå for dig selv, uden at nogen taget sig lidt af dig. Vi lægger vægt på den gode tone og vi er venlige og hjælpsomme overfor hinanden. Den gode humor er vigtig for os, der er intet som et godt grin - så mød frisk, vi glæder os til at se dig.
 
Oplysninger om foreningen Single Rock Cafe, Horsens kan også findes på hjemmesiden www.singlerock.dk
 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os i tidsrummet 17.00 - 18.00 på Tlf: 52 52 00 20