Planlagte fester:

 

 

Fest/ Tema datoer 2020

 

 

22 februar Fastelavnsfest 

11 april Påskefest 

30 maj Pinsefest 

August Sommerfest  (dato kommer senere) 

 

28 November Julefrokost 

25 December 1 Juledag frokost

31 December NYTÅRSAFTEN 

 

Tilmelding til festerne:

Se prisen under opslaget

Beløbet indsættes på reg.nr. 9070 kontonr. 0001587854 med navn, eller du kan indbetale kontant i Caféen. Tilmeldingen er først gældende, når beløbet er indgået. Tilmeldingen er bindende.

 

Festerne arrangeres af frivillige medlemmer med spisning og efterfølgende musik og dans, oftest med en DJ. Ved festens start deltager de spisende gæster, og når spisningen er overstået, åbnes der op for, at andre medlemmer af SRC kan deltage. Festerne holdes i lokalerne i Danmarksgade 49, kld.tv., Aalborg.

 

For at festerne kan blive afviklet er det nødvendigt med nogle frivillige, der påtager sig en eller flere opgaver. Hvis du har lyst til at deltage i arbejdet omkring at arrangere en fest, henvender du dig til én i bestyrelsen. Vi har altid brug for hjælp

 

Det er et krav for deltagelse i festerne, at du er medlem af Single Rock Café. Medlemmer fra andre afdelinger er velkommen til festerne, men alle skal kunne dokumentere medlemskab af foreningen ved gyldigt medlemskort eller dokumentation for nyligt indbetalt kontingent.

 

Kontakt bestyrelsen for yderligere info via mail: sra.okon@gmail.com eller find os i Caféen.

 

Vi glæder os til at se jer alle.

MVH

Bestyrelsen