Madklub

SingleRock Mad i foråret 2020

Om foreningen:
SingleRock MAD er en uafhængig forening, der låner lokaler af kommunens Folkeoplysningsudvalg i henhold til folkeoplysningsloven. Øverste myndighed er generalforsamlingen og bestyrelsen varetager foreningens interesser og drift i hverdagen. Aktiviteterne i foreningen er foruden madlavning på faste hold på en fast ugentlig hverdagsaften, også oplysning og diskussion om fødevarer.

2 tirsdagshold på Sundbyøster skole på Smyrnavej og 2 torsdagshold på Valby skole.

Holdene mødes én aften om måneden, se skemaet nedenfor. Man mødes normalt kl. 17:30 og slutter senest kl. 22:00. Man skiftes til i små grupper at planlægge aftenens menu, printe opskrifter og købe ind, mens hele holdet er fælles om at lave maden, spise den og rydde op.

Der er ingen aldersgrænser for medlemskab. Vejledende er 45+ +.
Man kan godt være medlem i SingleRock MAD uden at være medlem af Single Rock Café.


Succesen med at gøre det sammen med andre singler i faste hold har nu kørt i 11½ år eller i 23 sæsoner. Vi laver spændende og varieret mad sammen efter bedste evne til gensidig inspiration og læring.

 

Tilmeldingen sker med mail til 

srcmadklub@gmail.com

Skriv ”tilmelding forår 2020” i emnefeltet. Du bedes opgive holdønske(r). 

 

I løbet af året er det muligt at tilmelde sig som passivt medlem i løbet af en sæson. Ved at betale halvårskontingent 75 kr., vil man for 75 kr. kunne deltage i enkeltaftener på hold, hvis der udbydes ledige pladser ved afbud,  samt i temaaftener.

Beløbet indbetales til foreningens konto i BankNordik:
reg-nr. 6505 konto 3053036030

 

 

Hilsen fra SingleRock Mad's bestyrelse

srcmadklub@gmail.com