Gisselfeld Kloster, Skovtårnet

12-07-2020, 13:00–15:30

 

 

Kom med på en tur til Gisselfeld, hvor vi skal en tur op i tårnet. Prisen for en billet er 150 kr. ved Online-bestilling. Jeg kører og kan have tre personer med. Derfor vil det være rart med tilmelding fra andre som er selvkørende. Prisen bliver således Benzin plus de 150 kr.

Vi satser selvfølgelig på godt vejr, men viser vejrudsigten sig at regnen vælter ned, vælger vi en anden dag. Skriv en sms til mig på 22175425 /Jan Kongerslev om du er interesseret / vil lægge bil til. Jeg forestiller mig at vi nogle dage før, hver især køber adgangsbillet, når vi kender vejret så nogenlunde. Skriv gerne til mig om du vil med senest 5. juli 2020.

Om Skovtårnet:

Camp Adventures Skovtårn er en unik naturoplevelse, der ikke findes andre steder i Skandinavien. Med de arkitektoniske greb og udviklingen af oplevelsen, er naturen iscenesat til at give nye perspektiver, forståelse og læring om naturen. Fra skovbunden til trækronerne kan træerne studeres og opleves helt tæt på og i øjenhøjde.

 
Skovtårnets øverste platform når 135 meter over havets overflade, og er det højest tilgængelige punkt på Sjælland. Fra toppen kan man se mere end 25 km ud over den smukke Sydsjællandske natur. Kigger man nordpå, vil man i klart vejr kunne se Øresundsbroen, Turning Torso i Malmø og dele af den københavnske skyline herunder bl.a. Bella Sky og Ørsted Værket.
 
Camp Adventure er placeret tæt på Sjællands højeste punkt Kobanke og terrænet er generelt kuperet og afvekslende mellem marker, sammenhængende skovområder og mindre landsbyer. Landskabet bærer præg af de mange herregårde der ligger i området, der har sat deres synlige spor ved både at dyrke markerne, have skovbrug og være historiske kulturbærere. Skovtårnet indskriver sig således i en lang kulturhistorisk udvikling i både at forvalte og formidle naturen. indskriver sig således i en lang kulturhistorisk udvikling i både at forvalte og formidle naturen.

Gå tilbage