Biograftur "The Fabelmans"

03-04-2023

Mandag den 3. april har du mulighed for at følges i biografen - KINO på Ro's Torv - med andre medlemmer af Roskilde SRC.

 

Vi skal se "The Fabelmans", som er en af Biografklub Danmarks film med rabat.

 

Du skal selv købe billet - 135 kr. uden rabat og 70 kr. hvis du er medlem af Biografklub Danmark. Filmen vises kl. 18.20 og varer cirka 2t og 45 min.

 

Vi drikker ofte en kop/glas "et-eller-andet" efter filmen og snakker om den, eller hvad vi måtte have på hjerte.

 

Vi mødes også før filmen og spiser sammen på La Rustica.  Hvis du vil være med til at spise før filmen, sender du en mail til Sanne på adressen larsensannebannebjerg@gmail.com inden kl. 10 på selve dagen, da jeg bestiller bord.

 

Du kan også sende mig en mail, hvis du vil se filmen, så vi evt. kan mødes efter filmen.

 

Vh Sanne

 

 

 

Lidt om filmen:

 

Filmen vi i 45 år har ventet på, at Steven Spielberg skulle lave; The Fabelmans er et dybt personligt portræt af den familie og de følelser, der formede instruktørens liv og karriere. I coming-of-age-fortællingen jager den unge Sammy Fabelman drømmen om at lave film, da han opdager en hjerteskærende familiehemmelighed. Den kunstneriske mor, Mitzi er forkæmper for Sammys filminteresse, mens den videnskabelige far, Burt ser det som en useriøs hobby. Men Sammy har hengivet sig til film og de magiske øjeblikke, der kan fortælle sandheden – om ham selv og familien. The Fabelmans trækker inspiration fra Steven Spielbergs barndom, og Spielberg står også selv bag manuskriptet i samarbejde med Pulitzer-vindende manuskriptforfatter Tony Kushner, som tidligere har været nomineret til Oscars for manuskripterne på Spielberg’s film: Lincoln (2012) og München (2005). Filmen er produceret af den tredobbelte Oscarnominerede Kristie Macosko Krieger (West Side Story, The Post) i samarbejde med Spielberg og Kushner.
Kilde: NF Film

 

Skuespillere:  Michelle Williams, Seth Rogan, Paul Dano

Instruktør:  Steven Spielberg

Genre: Drama

Længde: 2:45

Censur: Tilladt for børn over 11 år

 

 

 

 

OBS Kino  har ikke fatsat tidspunkt for filmen endnu

 

Gå tilbage