Biograftur

27-02-2020

Vil du med i Kino på Ro’s Torv og se Bombshell – opgørets time?

Der er p.t. reserveret 10 billetter til ”Bombshell – opgørets time” torsdag den 27. februar kl 18.30.

Reserverede billetter skal hentes senest 18.00 – de koster 100kr (50 kr hvis man er indehaver af en kupon til Biografklub Danmark)

Hvis du har lyst til at deltage i spisning inden filmen, er du velkommen til det – som regel er vi nogle stykker, der mødes efter filmen over en kop/glas kaffe/te/øl og snakker om filmen - eller hvad den nu måtte inspirere til.

Der vil blive reserveret bord på La Rustica til kl. 16.45.

Venlig hilsen Kjeld U. Larsen og SekretærSanne  

 

Tilmeldingsfrist onsdag den 26.2.20 kl. 20

på mail: larsensannebannebjerg@gmail.com

 

Lidt om filmen:

Bombshell – Opgørets time

giver et kig ind i verdenshistoriens mest magtfulde medieimperium – den ultrakonservative TV-station Fox News.

Filmen er baseret på virkelige, skandaløse hændelser og er et portræt af de kontroversielle kvinder, der uafhængigt af hinanden planlagde og i sidste ende kollektivt nedkæmpede Fox News’ magtfulde topchef.

De øvrige roller varetages af et særdeles stærkt hold bestående af John Lithgow, Kate McKinnon, Allison Janney, Ashley Green, Alice Eve, Mark Duplass, Connie Britton og Malcolm McDowell.

Bombshell – Opgørets time er skrevet af Charles Randolph, der også stod bag den oscarbelønnede ’The Big Short’. Med knivskarpt overblik tager han her fat på de amerikanske medier, en række stærke kvinders kamp for retfærdighed, Trumps utrolige vej til magten og den spæde start på den bevægelse, der senere blev kendt som #MeToo.

Filmen instrueres af Jay Roach, der tidligere har stået bag film som ’Meet the Parents’ og ’Trumbo’ med Helen Mirren og Bryan Cranston, som modtog en oscarnominering for sit portræt af den legendariske manuskriptforfatter Dalton Trumbo.

Genre: Biografi, Drama

Instruktør: Jay Roach

Skuespillere: Nicole Kidman, Charlize Theron, John Lithgow, Allison Janney, Margot Robbie, Kate McKinnon

Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

 

 

Gå tilbage