April

 

 

 

 

 

 

 

Rengøring

Så ! kære single rocker

Inden åbning skal vi have rengjort klubben.

 

Mød op torsdag den 6. Maj kl 10


Vi starter med en kop mokka, og spiser lidt let frokost når vi er færdige.


Tilkendegiv meget gerne om du giver en hjælpende hånd.

 

Jannie Műller

 

 

GENÅBNING AF SINGLE Rock Fredag den 7. Maj kl. 17.00

KUN 1 PLADS TILBAGE !!!

 

 

 

Kære tovholdere og medlemmer


Vi har fået lov at åbne og det gør vi med vores åbningsaften den
7. maj kl. 17.00, se tidligere begivenhed, her skal dit medlemsskab være gyldigt.


Det nye er at, der skal være tilmelding til alle arrangementer samt et gyldig coronapas, der viser at man er færdigvaccineret mod Covid-19 eller har en negativ test, der ikke er over 72 timer gammel.


Mundbind indtil vi sidder ned er stadig gældende, vi lukker for sidste omgang kl. 22.00. Man sprittet også fortsat af, og sørger for, at cafeen er rengjort og sprittet af inden man lukker af.


Det er vigtigt af I tovholdere tjekker coronapas ved indgangen til cafeen.


I tovholdere skal lave en begivenhed hver gang I har en kaffe søndag og onsdag, akvarel, spil m.v.


Barpersonalet om fredagen skal også lave en begivenhed, her skal der altid være 2 i baren, hvor den ene tjekker passet ved indgangen.


DVS den første dag efter vores åbning bliver søndag, den 9. maj 2021.


Vi håber, at vi fælles kan løfte disse opgaver i flok og glæder os til at ses igen til hyggeligt samvær. PVA bestyrelsen

 

 

 

 

 

 

 

Nyheder:

 

 

Hej igen Single-rockere søndag den 4. April 2021


Håber I alle har og har haft en god Påske.


Angående betaling af kontingent og de 5 måneders "gratis" medlemsskab, er det rigtig dejligt, at så mange af Jer fravælger dette tilbud. Det er faktisk det samme som at donere ca. 200,00 til klubben, så tak for det.

 

Helle Kirk som styrer vores medlemsperioder og udskriver medlemskort, har dog brug for en klar tilkendegivelse af, hvem der ikke vil have de 5 måneder, så derfor.....


Hvis du vil donere de 5 måneder til klubben, så send venligst en SMS til Helle Kirk på 23747321 eller en mail på hellekirk44@hotmail.com


Tak ... og fortsat god Påske

Georg Boni

 

_________________________________________________________________

 

 

 

 

 

 

 

Info fra bestyrelsen 29. Marts - Åbning og kontingentbetaling


Kære Single-rockere


Dejligt at vores Statsminister og resten af Folketinget har besluttet, at vi som Cafe igen kan åbne vores dør pr. 6. maj 2021. Vi i bestyrelsen glæder os til at se rigtig mange af Jer i klubben igen.


Her under nedlukningen, har vi jo tidligere anbefalet, at I ventede med at betale medlemskontingent, idet vi ikke vidste hvornår vi kunne åbne igen og om vi i det hele taget kunne overleve som klub i nuværende form med klublokaler.


Det ser det heldigvis ud til at vi kan, så nu er det tid at betale kontingent igen.
Vi har tidligere lovet en tidsmæssig kompensation for nedlukningsperioden. Denne kompensation har vi i bestyrelsen besluttet at være 5 måneder, der gives som følgende:


1. Alle medlemmer med et medlemsudløb EFTER den 1. maj 2021, får – når der betales for ny kontingentperiode - 5 måneder ekstra tilført det nye medlemsbevis.


2. Alle medlemmer der ”burde” have betalt kontingent i perioden 10/12 2020 – 1/5 2021, får tillagt 5 måneder på medlemsbeviset, forudsat at den ”manglende” kontingent indbetales senest den 1/5 2021.


Indbetaling bedes foretaget på reg- og kontonr: 9070 0001587862


Hvis du har spørgsmål til ovennævnte, er du velkommen til at ringe til Georg Boni på 40868166.


Bestyrelsen

 

_________________________________________________________________

 

 

 

 

INFO FRA BESTYRELSEN DEN 7. MARTS


Hej alle Single-rockere!!


Så er det atter tid til en lille opdatering og orientering.


Allerførst, så er det utroligt dejligt at se på FB, at Jens Post og Jens Peder arrangerer og planlægger gå-ture rundt i byen , og efter de billeder der er lagt op, ser det ud til at I virkelig kommer rundt i Aalborg… stor ros til jer alle for på den måde at ”holde gang i klubben”.


Og i bestyrelsen er vi også opmærksom på, at der – især her under krisen – er dannet flere små ”corona-bobler”, hvor folk mødes, måske spiser sammen og bare hygger igennem. Vi er flere i bestyrelsen, der også er med i en sådan ”boble”…. det er rigtig godt.


Hvis der er nogen af jer, der ikke med i en sådan ”corona-boble” og gerne vil være med i en, så send en mail til bestyrelsen på bestyrelse_srcaalborg@singlerock.dk, så vil vi se om vi kan formidle kontakten mellem dem der er interesseret.


Og så til en SUPER GOD NYHED:


I sidste info (den 3/2-21) skrev vi, at det ser sort ud med økonomien, og at vi kun har økonomi til 3 måneder.
Nu har vi i bestyrelsen fået kontakt til en anonym donor, der vil sikre vores økonomi (nogle af de faste udgifter), således at vi har økonomi ½ år frem til den 1/8 2021 !!!!


Så alle tanker og spekulationer om, at vi bliver nødt til at opsige lejemålet og måske nedlægge klubben er indtil videre skudt til hjørne….. især da vi både tror og håber på, at regeringen åbner for caffé-besøg inden den 1/7 2021.


I sidste info oplyste vi, at opkrævning af medlemskab er sat i bero her under tvangslukningen. Det er fortsat gældende, men…..


Selv om vi nu har fået en donor i ½ år, vil vi have behov for kapital til indkøb af diverse fornødenheder, til når vi åbner igen.


Så hvis der er nogle af Jer, der gerne vil støtte klubben økonomisk, er I meget velkommen til at betale Jeres kontingent nu. Når klubben åbner igen, vil i – tidsmæssigt – blive godskrevet den periode vi har været lukket.


Kontingent (kr. 300,00 for ½ år og kr. 500,00 for et år) kan indbetales på 9070 0001587862.


Håber I alle får et godt og sikkert Corona-forår…… pas på Jer selv….. lige pludselig ses vi i Danmarksgade 49.


DBH
/Bestyrelsen

 

 

_________________________________________________________________

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette er en forening for singler.

En forening, hvor venskaber skabes, bånd bindes og mennesker mødes til hygge, samvær, interessefællesskab, fester og meget mere.Foreningen drives på frivillighed med en bestyrelse.

 

Foreningens liv bygger på hvert enkelt medlems input. Aktiviteter, arrangementer, fester, rengøring, vedligehold af lokaler, nye initiativer og alt det, som får foreningen til at leve, skabes i fællesskab. Jo mere der bydes ind – jo mere kommer der til at ske !

 

Velkommen – Tag de 3 små skridt ned af trappen, Vi står parat til at tage godt imod.