Velkommen til Single Rock Cafe Vejle


tl_files/Vejle/vejle.jpg
 

Der er nye friske gåture på programmet - tjek her


Single Rock Café Vejle er en forening for singler primært 40+, og er stedet hvor mennesker mødes og relationer skabes. Vi har hyggeligt samvær i mange forskellige former lige fra fester og bowling til vandreture i det fri samt hyggelige café-aftener.

Vi har løbende en del forskellige aktiviteter på programmet - kig nærmere på kalenderen til højre, hvor de enkelte arrangementer er listet. Klik på de enkelte arrangementer og nærmere beskrivelse dukker op.Udover arrangementerne i kalenderen sker det ofte, at nogen får en god idè til en fest, en travetur eller andet, og det sendes ud på sms-kæden. Det er derfor en god ide at være registreret på denne.
Dette sker automatisk når man bliver medlem og sletning sker først, når der er givet besked til et af bestyrelsesmedlemmerne.Foreningen blev stiftet i efteråret 2003 og er en del af en samling af tilsvarende foreninger landet over. Gyldigt medlemsbevis giver adgang til deltagelse i SRC-arrangementer over hele landet.


Single Rock Café Vejle har som faste aktiviteter: hyggelige caféaftener hver fredag fra kl.19.00 med mulighed for fællesspisning ( se kalenderen for nærmere detaljer); fester; biografture  eller andre sociale aktiviteter.  Hold øje med facebook/ Singlerockcafe Vejle hvor menu til spisning bliver opslået.  Nogle sociale arrangementer bliver kun opslået på facebook, da medlemmerne selv kan gå ind og foreslå arrangementer.