Vandreweekend ved Isøre.

26-04-2018 - 29-04-2018


Vandreweekend ved Isøre 

26. - 29.april 2018

 

Isøre er et historisk navn for Rørvig-halvøen.

 

Kendt fra tidlige kongevalg og udgangspunkt for vikingetogter.

 

 
Udrejse torsdag den 26. april og hjemrejse søndag den 29. april.
Vi skal bo på en tidligere karantænestation ca. 1½ times kørsel fra København.

 

 
Feriekolonien Skansen ligger på en lyngbevokset, åben grund direkte ved vandet og op til fredede arealer. Koloniens navn kommer af de skanser, der blev opført i forbindelse med Englandskrigene (1807-1814) for at forsvare indsejlingen til Isefjorden. Huset blev opført som karantænestation efter den
store kolera-epidemi i 1853.

 

 

 

 
DU skal være medlem af SRC for at deltage. Det kan du blive via http://singlerock.dk/index.php/kobenhavn.html

 

 
DU skal også være i stand til at vandre i jævnt terræn 4 - 5 timer dagligt inkl. pauser i to dage. Du skal være indstillet på at deltage på fælles madlavningshold, at dele soverum med en eller flere andre, samt at medbringe eget sengetøj og egne nydelsesmidler. Og måske bidrage til underholdningen. Vi medbringer dansemusik og sanghæfter.

 

 
VIL DU MED, skal du som det første købe en pladsbillet på Place2Book. (Se længere nede i teksten.) Den koster 150 kr. og refunderes ikke ved framelding. Til gengæld ved du straks, om du har fået en plads. Salget stopper, når der ikke er flere pladser, dog senest mandag den 19. marts. Derefter vil alle tilmeldte få besked om senest fredag den 23. marts at indbetale  yderligere 650 kr. for deltagelse i turen. Overskridelse af betalingsfristen betragtes som framelding, og pladsen vil være tabt. Der udsendes også nærmere oplysning om formødet, der afholdes tirsdag den 17. april kl. 19 i Virum.

 

 
PÅ FORMØDET aftales det bl.a., hvem der indgår i de forskellige madhold, hvem der indkøber madvarer, og hvem der kører med hvem. Udlæg for indkøb samt evt. efterbetaling til fællesudgifter afregnes på selve turen.

 

 
VI planlægger VANDRETURE på omkring 15 km fredag og lørdag samt en kort tur torsdag, fredag og lørdag før aftensmaden (aktuelt madhold deltager ikke i aftenture). Søndag planlægger vi også en kort tur inden kursen sættes mod det hjemlige. Det er et krav for deltagelse, at man kan vandre ca. 15 km med en hastighed på ca. 4,5 km i timen – vi skal nok holde pauser undervejs. Deltag på vandregruppens dagture, så du ved, hvad det går ud på. http://singlerock.dk/index.php/kbh-Vandregruppen.html

 

 
INDKVARTERINGEN foregår med to-tre personer i hvert soverum - baderum og toiletter er til deling. BESPISNINGEN klares efter tur af madhold, så alle kommer til at bidrage. Der er plads til 30 deltagere. Søndag er der fælles oprydning inden afrejsen.

 

 
PRISEN FOR TUREN er budgetteret til omkring 800 kr. pr. deltager for overnatning, el, varme, kost og udflugter. HERTIL KOMMER udgifter til egne drikkevarer samt transport til og fra Skansen. Vi koordinerer fælles kørsel for at gøre transporten billigst mulig.

 

 

 

 
Eventuelle spørgsmål kan rettes til medlemmerne i vandreudvalget, når du TILFÆLDIGVIS møder dem på en af dagturene, eller til hyttetur@kbh-src2.dk

 

Mange hilsner fra vandreudvalget.

Hans Henrik, Helle, Nina, Simone og Torben

 

 

Vandreture i fremtiden:

Lørdag d. 26 Maj: Vandretur med Torben

 

Søndag d. 10 Juni: Vandretur med Hans Henrik 

 

Søndag d. 8 Juli: Vandretur med Nina


Billedresultat for vandring

 

 

Tilbage